Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
training

Waarom een training volgen bij IOM?

In het land van trainingen en opleidingen zijn er duizenden aanbieders in Nederland. Dus je moet wel iets goed doen en je onderscheiden om in deze markt succesvol te zijn. En succesvol is IOM. Wat maakt ons dan zo succesvol?

In het overzicht hiernaast hebben wij getracht zo objectief mogelijk IOM te vergelijken met collega aanbieders van trainingen en cursussen zodat jij kunt zien wat ons onderscheidt en succesvol maakt.
Je moet de vergelijking zien als “in het algemeen”. Per individuele collega aanbieder zullen sommige onderdelen ongetwijfeld anders zijn dan hiernaast aangegeven (dus bijv. een liggend streepje is bij een specifieke aanbieder een groen v-tje of een groen v-tje is een rood kruisje, etc.). De genoemde symbolen bij IOM kloppen wel en stellen jou in staat iedere individuele aanbieder te vergelijken met IOM.

Op vele aspecten bieden wij hetzelfde of meer dan collega’s. Maar met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn wij op een aantal onderdelen uniek; de didactische methode die wij hanteren is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen succesvol. Je leert meer met minder inspanning, waar en wanneer jij wilt. De opgedane kennis blijft beter en langer hangen waardoor je het gaat toepassen en daarnaast is de mate waarin je het geleerde begrijpt en tot je neemt zichtbaar voor de trainer zodat hij/zij kan helpen indien nodig.

Wij dagen eenieder uit ons m.b.t. dit laatste te bewijzen dat wij hierin niet uniek zijn omdat ook wij ons kunnen vergissen of iets hebben gemist. Maar wij denken van niet!

IOM Logo