Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
training

Met behulp van de IOM-KennisKaart nog meer rendement uit jouw eigen opleidingsbudget!

Aanbod trainingen uit portfolio van IOM [keuze uit IOM aanbod]

Naast de mogelijkheden om zelf trainingen te ontwikkelen kun je ook gebruik maken van trainingen uit het portfolio van IOM. Dit zijn online trainingen speciaal ontwikkeld voor het IOM platform, conform het ‘bewezen’ didactisch model en individueel te volgen. Op de IOM website ziet je het portfolio staan. Dit portfolio wordt steeds verder uitgebreid. Onderstaand de staffel met prijzen op jaarbasis voor het gebruik van deze online trainingen. Je koopt het gebruiksrecht van deze trainingen voor een periode van 1 jaar. Op verzoek kunnen we afstemmen of wij een specifieke training voor jouw organisatie kunnen ontwikkelen en toevoegen aan het portfolio.

Als je een training van ons hebt gevolgd wil je er vast meer. Daarom hebben we de IOM-KennisKaart. Dit geeft je de mogelijkheid om nog meer trainingen te volgen voor hetzelfde geld. En wat ook kan (enne…. meestal ook gebeurt) is dat je bedrijf een IOM-KennisKaart aanschaft. Daardoor kun je dus niet alleen met je collega’s samen, maar ook nog meer trainingen volgen.

Kijk maar eens naar onderstaande prijzen daar wordt je vast vrolijk van.

 Aantal gebruikers 5 trainingen 10 trainingen
0-50  € 45/pers.  € 60/pers.
51-100  € 40/pers.  € 55/pers.
101-500  € 35/pers.  € 50/pers.
501-1000  € 30/pers.  € 45/pers.
1001-2500  € 25/pers.  € 40/pers.
2501 >  € 20/pers.  € 35/pers.


Blended

Indien gewenst kan een van onze trainers bij worden ingezet als u voor meerdere personen de training ‘blended”(klassikaal en online) wilt laten plaats vinden.

Het tarief van de trainer bedraagt € 750 euro per training.

Met korting een training volgen

Vraag de IOM-KennisKaart aan via onderstaand formulier!

IOM Logo