+31 (0) 850 431 000
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Training

Verdieping AVG-wetgeving

Persoonsgegevens verdienen goede bescherming. Daar waren op Europees niveau al afspraken over, nu gaat de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland de naleving van deze verordening ook echt handhaven. Twee belangrijke redenen dus om u te verdiepen in deze materie. In deze training doorlopen we tien stappen die de organisatie helpen bij het naleven van de verordening.

Voor wie is deze training?

Deze AVG-training is voor de medewerkers die betrokken zijn bij het voorbereiden en toepassen van de AVG.

Wat gaat u leren in deze training?

Deze training bestaat uit drie leerdoelen; stappenplan, vertaling van de stappen en Resultaat van de stappen. De lesstof is gericht op kennis en inzicht voor niet-juristen, dus toegankelijk voor een breed publiek, in deze training zoveel mogelijk afgestemd op uw situatie.

Stappenplan; van bewustwording tot compliance.
Vertaling; hoe vertaal ik de tien stappen in een concreet plan voor mijn organisatie.
Resultaat: hoe de tien stappen dienen te leiden tot het gewenste resultaat. Hierna is de organisatie klaar voor naleving van de AVG en kan de organisatie de wetgeving op de juiste manier naleven.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

Het resultaat is dat u duidelijkheid heeft over de juiste invulling van maatregelen en administratie om naleving van de AVG te borgen in uw organisatie.

Wat gaat u doen tijdens deze training

De docent neemt u in drie cycli van ‘leren en toepassen’ mee in de materie.
In de eerste cyclus ‘Stappenplan’, lopen we de tien stappen door. Daarbij krijgen de deelnemers praktische instructies over de uitvoering van die stappen.
De tweede cyclus, ‘Vertaling’. Hierin werken we de tien stappen uit in concrete acties.
In de derde cyclus behandelen we de ‘Resultaat’. De acties dienen te leiden tot een concrete invulling van de naleving van de AVG. In deze cyclus werken we aan de wijze waarop we dat bereiken.
Met deze training krijgt u praktische handvatten om de organisatie voor te bereiden op naleving van de AVG en kunt u de tijd die daar voor nodig is aanzienlijk verkorten.

Praktische informatie

De training bestaat uit een halve dag klassikaal en daarna werken de deelnemers online verder aan borging van de nieuw opgedane kennis. Zowel het klassikale als de online training wordt begeleid door onze docent. Tijdens deze training kunt u ten alle tijden vragen stellen en oefenen dankzij de unieke “leer” app van IOM.

Uw trainer

Uw trainer, John Lieberwerth, heeft in vele profit- en non-profit organisaties gewerkt en is ervaren praktijkdocent. Zijn ervaring in project- en procesmanagement staan aan de basis van deze praktijkgerichte training. Vanuit zijn kennis, ervaring en verdieping in privacy en bescherming van persoonsgegevens helpt hij de deelnemers bij het zetten van de eerste stappen in naleving van de AVG.

Onze cursisten beoordelen IOM met een

8,4 uit 200 beoordelingen

Direct inschrijven

  • Uw gegevens

  • Uw Micro-Training

  • Kosten
    De kosten voor deze training bedragen € excl. BTW.
  • Vragen of opmerkingen

Deze bedrijven gingen u voor!