Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
training

Presenteren uit het hoofd.

De geheugentechniek leren en hiermee krachtig presenteren uit het hoofd.

Communicatie
€ 395
Trainingstype Klassikaal en online
Klassikaal 3,5 uur
Online 10 tot 12 uur
Starten zie data in beschrijving

Intro

Wat is de geheugentechniek? Waarom is het voor jou interessant om deze techniek te leren? En hoe kun je deze vaardigheid toepassen op het onderwerp “presenteren uit het hoofd”?

Welkom bij dé training die jou laat excelleren in jouw presenteren. Je leert de geheugentechniek en past deze direct toe op openbaar spreken. Je spreekt vanuit je hart en je “spiekbriefje” zit in je hoofd. Je neemt je toehoorders mee in jouw verhaal en ze vergeten jou en je presentatie nooit meer.

De geheugentechniek is een vaardigheid die je leert hoe informatie in je hoofd vast te houden. En deze vaardigheid leert je ook hoe deze informatie op te roepen op het juiste moment. Het moment dat jij deze informatie nodig hebt!

Waarom zou je deze geheugenvaardigheid willen leren en ontwikkelen? We hebben tegenwoordig toch zoveel mogelijkheden om informatie in op te slaan? Dat hebben we zeker, deze digitale mogelijkheden. Bedenk echter welke presentaties je echt bijblijven. Dat zijn de voordrachten waarbij iemand uit zijn of haar hart spreekt. En spreken vanuit je hart is spreken vanuit je hoofd. En hiervoor is geheugenkracht nodig. En dat is wat wij je leren met de training “presenteren uit het hoofd”. Hoe te excelleren in jouw presenteren.

Voor wie is deze training?

 • Deze training is voor iedereen die met regelmaat een presentatie moet verzorgen en een indruk wil achterlaten. Voor iedereen die niet zomaar een powerpoint presentatie wil voorlezen maar met autoriteit zijn of haar verhaal wil vertellen. Iedereen die een voordracht uit het hoofd wil presenteren. Een verhaal authentiek en met passie vertellen. Vanuit het hart en dus vanuit het hoofd spreken. Voor iedereen die zijn of haar geheugenkracht wil ontwikkelen en deze vaardigheid wil inzetten om presentaties te verzorgen die een blijvende indruk achterlaten.

Wat gaat u leren in deze training?

 • De sterkste geheugentechniek
 • De vaardigheid om de geheugentechniek toe te passen bij jouw presentaties
 • Aanvullende tips & tricks van geheugen en presenteren. Je ontwikkelt hiermee de vaardigheden om een presentatie te verzorgen die jouw toehoorders nooit meer gaan vergeten

Wat gaat u doen tijdens deze training?

 • Bij de één-daagse training ontvang je al de kennis die je nodig hebt om uit je hoofd te kunnen presenteren
 • De training vindt plaats in een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) waarbij de geheugentechniek en presenteren meteen in de praktijk wordt gebracht
 • Na de live-bijeenkomst wordt de training herhaald en verdiept in onze online omgeving. Dit zorgt voor de borging van het geleerde.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

 • Na het volgen van de training “presenteren uit het hoofd” is een goed begrip ontstaan over hoe normaal gesproken het menselijk geheugen werkt. Of in veel gevallen niet werkt.
 • Er is inzicht gekregen wat de geheugentechniek is en hoe deze vaardigheid het “normale” functioneren van het menselijk geheugen enorm verbetert.
 • De vaardigheid is ontwikkeld om de geleerde geheugentechniek in te zetten op het onderwerp: “presenteren uit het hoofd”.
 • Je hebt een uitgebreide mentale gereedschapskist ontvangen om met impact een presentatie te verzorgen en een blijvende indruk achter te laten.

Data trainingen:

19 maart 2020 (10.30-17.00)- Oss (speciaal voor politici)

21 april 2020 (09.00-17.00)- Oss

28 mei 2020 (09.00-17.00)- Oss

3 juli 2020 (09.00-17.00)- Oss

Investering ; €395,- excl BTW

 

Certificering

Als u de training succesvol heeft doorlopen en na afloop de online vragen juist hebt beantwoord, ontvangt u van ons een certificaat. Met dit certificaat kunt u aantonen dat u de training heeft gevolgd en succesvol afgerond.

Inmiddels is het Institute of MicroTraining certificaat in veel Europese landen bekend en is het een aanwinst op uw c.v.

Uw trainer

Rick de Jong

Rick de Jong

Trainer

Beoordeling

Deze training wordt met een beoordeeld

Planning & prijs

Jij kunt een training volgen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, Zwolle.
Bij ons volg je een klassikaal gedeelte van 3,5 uur en daarna ga je online verder met het oefenen van de lesstof.
Starten wanneer jij wilt
Nederland
€ 395

Persoonlijk advies

Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met mij op.

+31 (0) 840 431 000

Luuc Homburg Opleidingsadviseur

Stel mij een vraag

Meer informatie over deze training

Heeft u nog vragen over deze training of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

IOM Logo