Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
training

Meer inzicht en kennis van LinkedIn

Wat kan LinkedIn betekenen voor jou of jouw business?

Online Marketing & Business
€ 119
Trainingstype Klassikaal en online
Klassikaal 3,5 uur
Online 10 tot 12 uur
Starten iedere dag

Intro

Tegenwoordig draait het veel meer om netwerken en verbinden. Voor bedrijven werkt koud verkopen steeds minder goed en roept meer weerstand op. Ook de traditionele manier van solliciteren met CV en brief werpt minder vruchten af voor werkzoekenden.

Daarom is LinkedIn tegenwoordig het online Social Media platform om actief te zijn en kansen te pakken. Met al bijna 8,5 miljoen Nederlandse profielen en wereldwijd ruim 700 miljoen profielen biedt dit enorme kansen.

Krachtig en slim inzetten van LinkedIn begint met inzicht en kennis van de onderdelen en mogelijkheden van dit zakelijk netwerkplatform voor professionals. Om daarna goed voorbereid met een aansprekend profiel en pagina je doelstellingen te bereiken.

Deze training is een combinatie tussen online training en een online coaching via Zoom. Na afronding van de online training wordt er samen met jou door de trainer een online coaching sessie van 1 uur ingepland. In deze sessie nemen we de resultaten uit de online training door en kun je de trainer vragen stellen over de online training.

Voor wie is deze training?

In principe kan iedereen deze online training volgen maar de training is vooral bestemd voor mensen die LinkedIn nog niet kennen of daar nog weinig inzicht in hebben en weinig gebruik van maken. Of voor ondernemers, werknemers, werkzoekenden en studenten die het nuttig vinden om meer algemene inzicht en kennis te verkrijgen van de kansen met LinkedIn.

Wat gaat u leren in deze training?

Deze algemene online basistraining geeft je meer inzicht en kennis van LinkedIn als zakelijke netwerktool.

  • Wat is zakelijk netwerken en hoe kun je jezelf sterk profileren,
  • Wat is LinkedIn, hoe werkt het en voor wie is dit interessant,
  • Hoe ziet LinkedIn eruit, wat zijn de onderdelen,
  • Hoe zet je het in voor je bedrijf naar je doelgroep,
  • Hoe kun je het als CV inzetten en solliciteren,
  • Welke onderdelen zijn interessant of bieden kansen.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

Je hebt meer inzicht en kennis gekregen van het algemene gebruik van LinkedIn en hoe dit slim en sterk in te zetten. Deze online training is dus vooral bedoeld om LinkedIn als zakelijk platform beter te leren kennen en inzicht te krijgen in de kansen met zakelijk netwerken.

Je weet hoe je doelgericht kunt netwerken en jezelf sterker profileren. Je kent nu de belangrijkste onderdelen en functies van LinkedIn en hoe deze in te zetten. Zowel voor bedrijven (zakelijk en naar klanten) als particulieren (persoonlijk en voor je (loop)baan).

Je kunt deze training gebruiken als voorbereiding en opstap voor het krachtig inzetten en inrichten van jouw profiel en aanpak op en met LinkedIn. Zie hiervoor mijn vervolgtrainingen profieloptimalisatie voor bedrijven en particulieren.

Certificering

Als u de training succesvol heeft doorlopen en na afloop de online vragen juist hebt beantwoord, ontvangt u van ons een certificaat. Met dit certificaat kunt u aantonen dat u de training heeft gevolgd en succesvol afgerond.

Inmiddels is het Institute of MicroTraining certificaat in veel Europese landen bekend en is het een aanwinst op uw c.v.

Uw trainer

Anton Honing

Anton Honing

Trainer

Beoordeling

Deze training wordt met een 9 beoordeeld

Planning & prijs

Jij kunt een training volgen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, Zwolle.
Bij ons volg je een klassikaal gedeelte van 3,5 uur en daarna ga je online verder met het oefenen van de lesstof.

Persoonlijk advies

Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met mij op.

+31 (0) 840 431 000

Luuc Homburg Opleidingsadviseur

Stel mij een vraag

Meer informatie over deze training

Heeft u nog vragen over deze training of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

IOM Logo