Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Covey praktisch vertaald

Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit in relatie met anderen

Communicatie
€ 395
Trainingstype: Klassikaal en online
Klassikaal: 3,5 uur
Online: 10 tot 12 uur
Starten: iedere dag

Intro

De oorspronkelijke titel de 7 eigenschappen van effectief leiderschap lijkt vooral over leiderschap te gaan. Dit gedachtegoed gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit in relatie tot de directe omgeving en is daarmee breed toepasbaar. Een ontdekkingstocht door je persoonlijke gewoonten en de gevolgen hiervan op zowel jezelf als anderen. Voor iedereen die op een effectieve manier het beste uit zichzelf wil halen.

Voor wie is deze training?

De training is bedoeld niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen die zijn/haar eigen persoonlijke effectiviteit in samenwerking met en in relatie tot anderen, duurzaam wil vergroten.

Wat gaat u leren in deze training?

In deze training leert u de gewoonten toe te passen in uiteenlopende situaties. U kunt schakelen hierin om zodoende goed af te kunnen stemmen op dat wat nodig is.

Wat kunt u nadat deze training is afgerond?

U rekent af met belemmerende vooroordelen en reactief gedrag, u weet waar u adequaat invloed op uit kunt oefenen.
U heef geleerd doelbewust te handelen vanuit eigen gekozen doelen en prioriteiten te stellen.
U hebt geleerd de 7 gewoonten toe te passen om te komen tot een optimale samenwerking met duurzame oplossingen vanuit wederzijds begrip.

Certificering

Als u de training succesvol heeft doorlopen en na afloop de online vragen juist hebt beantwoord, ontvangt u van ons een certificaat. Met dit certificaat kunt u aantonen dat u de training heeft gevolgd en succesvol afgerond.

Inmiddels is het Institute of MicroTraining certificaat in veel Europese landen bekend en is het een aanwinst op uw c.v.

Uw trainer

Jose Raves
José Raves
José Raves heeft na de studie orthopedagogiek (Tilburg), coaching en counseling aan het Europees Instituut (Wageningen), veel opdrachten uitgevoerd voornamelijk in het onderwijs maar inmiddels ook daarbuiten. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van crisisinterventies in teams en teamontwikkeling, training positieve groepsvorming, training emotionele gespreksvoering en persoonlijke effectiviteit (m.n. de Rationele Emotieve Training en Covey) blijft zij zich hierin verder professionaliseren. Zij richt zich op het beter en sterker maken van mensen zowel op individueel- (persoonlijke ontwikkeling vooral voor mensen met weinig zelfvertrouwen) als op teamniveau waar mensen beter zouden kunnen samenwerken. Haar aanpak is ‘D’: doorpakken, doelgericht en daadkrachtig met oog voor veiligheid. Haar passie is op zoek te gaan naar belemmerende patronen die persoonlijke groei en zelfvertrouwen in de weg staan; privé of werk gerelateerd en deze om te buigen tot positieve factoren die bijdragen aan meer effectief gedrag. Zij is dus eigenlijk een soort van ‘cleaner’ waardoor weer beweging en groei ontstaat.

Beoordeling

Deze training wordt met een 9 beoordeeld

Planning & prijs

Jij kunt een training volgen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Maastricht Utrecht, Zwolle.
Bij ons volg je een klassikaal gedeelte van 3,5 uur en daarna ga je online verder met het oefenen van de lesstof.
Starten wanneer jij wilt
Amsterdam
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Arnhem
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Eindhoven
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Maastricht
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Utrecht
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Zwolle
€ 395

Persoonlijk advies

Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met mij op.

+31 (0) 840 431 000

Rick Pastoors Opleidingsadviseur

Stel mij een vraag

Meer informatie over deze training

Heeft u nog vragen over deze training of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

IOM Logo