Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
training

Bewustwording en introductie AVG Wetgeving

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Personeel & Organisatie (HRM)
Verander- & Projectmanagement
€ 395
Trainingstype Alleen online
Klassikaal Nee
Online 10 tot 12 uur
Starten iedere dag

Introductie

Persoonsgegevens verdienen goede bescherming. Daar zijn op Europees niveau al afspraken over, nu gaat de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland de naleving van deze verordening ook echt handhaven. Twee belangrijke redenen dus om u te verdiepen in deze materie. Deze online training biedt u degelijke basiskennis van de AVG en is zodanig opgezet dat u deze kennis direct in de praktijk kunt toepassen.

Voor wie is deze training?

Deze AVG-introductietraining is voor iedereen in de organisatie, vereniging, maatschap, Vof, of eenmanszaak die de praktische toepassing de AVG wil leren. Iedereen heeft te maken met de werking van de AVG deze training zorgt ervoor dat u of uw medewerkers aantoonbaar geïnformeerd zijn.

Wat ga jij leren in deze training?

Deze training bestaat uit drie leerdoelen; begrijpen, toepassen en evalueren. De lesstof is gericht op kennis en inzicht voor niet-juristen, dus toegankelijk voor een breed publiek, zoveel mogelijk afgestemd op de situatie van de deelnemers.

De drie leerdoelen

  1. Begrijpen: wat is de AVG, wat zijn persoonsgegevens, verantwoordelijken, verwerkers, grondslagen, betrokkenen, recht op vergetelheid. Kennis die medewerkers, managers (bij overheidsinstanties en bedrijven), ZZP, of lid van een vereniging dienen te hebben om de AVG te kunnen naleven. Wat is een FG, de AP, DPIA?
  2. Toepassen; hoe gebruik ik de regels van de AVG in de dagelijkse praktijk?
  3. Evalueren: hoe vertaal ik voor mijn dagelijkse werk de regels van de AVG in de juiste manier van omgaan met persoonsgegevens, verantwoordelijkheden, rechten en plichten.

Wat ga jij doen tijdens deze training?

U gaat aan de hand van de drie leerdoelen mee in de materie. In de eerste cyclus ‘Begrijpen’ starten we het ‘leren’ met aspecten van de AVG die u in de praktijk tegenkomt. Met deze kennis heeft u een beeld van wat er voor u belangrijk is om te weten en begrijpen. Elke cyclus sluiten we af met een sessie waarin we de behandelde lesstof bespreken en er tijd is voor praktijkvragen en voorbeelden. De tweede cyclus, ‘Toepassen’, geeft u duidelijkheid over wat er komt kijken bij het toepassen van de AVG. In de derde cyclus ‘Evalueren’ behandelen we de vertaalslag die u dient te maken naar de praktische uitvoering van de AVG.

Met deze introductietraining krijgt u praktische handvatten over naleving van de AVG en kunt u de tijd die nodig is om met de AVG om te leren gaan aanzienlijk verkorten.

Wat kan jij nadat deze training is afgerond?

Het resultaat is dat u voldoende kennis en begrip hebt van wat de AVG van u en uw organisatie/vereniging verlangt over de nakoming (compliance) van deze verordening in uw dagelijkse werk.

Certificering

Als u de training succesvol heeft doorlopen en na afloop de online vragen juist hebt beantwoord, ontvangt u van ons een certificaat. Met dit certificaat kunt u aantonen dat u de training heeft gevolgd en succesvol afgerond.

Inmiddels is het Institute of MicroTraining certificaat in veel Europese landen bekend en is het een aanwinst op uw c.v.

Uw trainer

Beoordeling

Deze training wordt met een 9.6 beoordeeld

Planning & prijs

Jij kunt een training volgen in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, Zwolle.
Bij ons volg je een klassikaal gedeelte van 3,5 uur en daarna ga je online verder met het oefenen van de lesstof.
Starten wanneer jij wilt
Amsterdam
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Arnhem
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Eindhoven
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Utrecht
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Maastricht
€ 395
Starten wanneer jij wilt
Zwolle
€ 395

Persoonlijk advies

Heeft u persoonlijk advies nodig? Neem contact met mij op.

+31 (0) 840 431 000

Luuc Homburg Opleidingsadviseur

Stel mij een vraag

Meer informatie over deze training

Heeft u nog vragen over deze training of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

IOM Logo