Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Wilma Stegink

Trainer

Wilma Stegink is een gedreven duurzaamheidsprofessional die mensen en organisaties op een bij hun situatie passende wijze helpt en inspireert de juiste stappen te zetten die een oprechte impact hebben op verduurzaming van hun activiteiten. In 2007 kwam zij, via een cursus, in aanraking met het onderwerp duurzaamheid en in die periode is haar interesse en passie voor dit onderwerp ontstaan. Sinds die tijd heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van duurzaamheid en de daarmee samenhangende onderwerpen zoals transitie en nieuwe businessmodellen.

Vanaf 2009 heeft zij zich professioneel verder verdiept in duurzaamheid. In eerste instantie door het ontwikkelen van en later met steeds meer focus op het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor klanten. Wat haar betreft is het uitgangspunt bij duurzame ontwikkeling dat er altijd gezocht moet worden naar een optimale balans tussen het zetten van de juiste stappen op het gebied van duurzaamheid en de actuele wensen en mogelijkheden van belanghebbenden.

Momenteel verzorgt Wilma lessen en trainingen in duurzaamheid op scholen en binnen organisaties. Met deze trainingen brengt ze duidelijkheid over het hoe, wat en waarom van duurzaamheid en inspireert zij de deelnemers en leerlingen om zelf aan de slag te gaan en helpt ze je de juiste route te vinden naar een duurzame organisatie en een duurzaam leven.

IOM Logo