Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Syl van Evert

Syl van Evert

Trainer

Syl van Evert (1958) heeft 5 jaar in de rol van leidinggevende bij de Medezeggenschapsopleiding van de vakbond gewerkt. Daarna is Syl omgeschoold tot sociaal juridisch medewerker en heeft zij haar HBO studie in deze richting met goed gevolg doorlopen. In haar rol als sociaal juridisch medewerker heeft ze zich vervolgens gedurende 10 jaar ingezet voor de individuele belangen van vakbondsleden.
Na 15 jaar bij de vakbond heeft Syl gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. In 2011 ging ze van start met het bureau “Mind Your Work” dat diensten verleent aan werknemers en werkgevers met vragen over arbeidskwesties, loopbaanontwikkeling en re-integratie. Vanuit die praktijk ontstond de behoefte aan het ontwikkelen van een nieuw accent in de dienstverlening aan cliënten: ‘het monitoren van trajecten’. In 2017 ging ze hier pionierend mee van start onder de naam “MijnWerkStaat”. In 2018 is zij gaan samenwerken op dit gebied met collega Marcel Stierhout van Stierhout Coaching en hebben zij zich aangesloten bij IOM.
Syl heeft individuele coaching trajecten, trainingsprogramma’s en workshops uit mogen voeren voor de Vakbond, Gezondheidszorginstellingen, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Ministerie SZW, MKB en zelfstandige professionals. Zowel individueel als op groepsniveau heeft zij hier haar sporen verdiend.
Met ruime ervaring als trainer en inspirator, is Syl in staat om je mee te nemen in het proces van professionele ontwikkeling en je te laten voelen dat maatwerk beter past. In haar DNA zit aandacht voor mensen verweven. Met deze achtergrond en ervaring is Syl een ideale partner om met behulp van het IOM didactisch model medewerkers te helpen groeien op het gebied van professioneel werkzaam zijn. Met haar enthousiasme en gevoel voor maatwerk in dienstverlening inspireert zij anderen in blijvende ontwikkeling.

Haar motto luidt: ’n Leven lang leren om je professionele wendbaarheid te onderhouden.

IOM Logo