Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Rick de Jong

Rick de Jong

Trainer

Rick de Jong (1969) heeft na zijn studie rechten een in die tijd logische stap gemaakt naar de rechtbank Oost-Brabant (’s-Hertogenbosch). Hier heeft hij in diverse functies inhoudelijk werk met projectmatig werk afgewisseld.
De rechtbank is ook de plaats waar Rick heeft kennisgemaakt met brein- en geheugentechnieken. Dit sprak hem zo aan dat ie een carrière switch heeft gemaakt en zich helemaal is gaan toeleggen op deze technieken. Door middel van diverse opleidingen bij grote breintrainingsinstituten en eigen praktijktrainingen heeft Rick zich opgewerkt tot de top van de wereld in mentale technieken.
Rick is o.a. Geheugengrootmeester, een titel in de geheugensport. Ook heeft hij diverse nationale en internationale records op zijn naam staan; zo heeft hij een Europees geheugenrecord. In 2015 noemde hij 22.612??!! cijfers van het getal Pi achter de komma in de juiste volgorde, uit zijn hoofd.

Sinds 2008 traint Rick anderen in deze technieken. En met succes. De mentale technieken die Rick gebruikt zijn erop gericht om kenniswerkers effectiever en efficiënter te laten functioneren. Snellezen, geheugen-en aandacht training zijn voorbeelden van vaardigheden die de effectiviteit enorm kunnen vergroten.
Onder andere door zijn achtergrond als brein- en geheugentrainer heeft Rick de samenwerking gezocht met IOM en hun leerdidactiek. Het borgen van wat je leert moet voorop staan in leertrajecten. Rick heeft dan ook een reputatie van het verzorgen van trainingen om nooit te vergeten.

IOM Logo