Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Richard Broer

Trainer

Richard Broer (1959) heeft na zijn VWO en Doctoraal Psychologie (Leiden) als trainer ‘communicatieve – en managementvaardigheden’ gewerkt bij onder andere Van Eijk training en Rijnhaave, wat na de overname verder ging als BT Syntegra (groot internationaal ICT-bedrijf). Hij trainde bij klanten maar verzorgde ook de interne trainingen voor nieuwe medewerkers en medewerkers die zich ontwikkelden tot leidinggevende.
Als allround trainer bij Syntegra bleek na verloop van tijd dat het onderwerp ‘medezeggenschap’ hem erg interesseerde. Dit leidde er toe dat hij de overstap maakte naar een trainings- en adviesbureau op het gebied van medezeggenschap. Namens hen heeft hij vervolgens jaren trainingen en coaching trajecten verzorgd voor medewerkers van bedrijven die lid waren van de medezeggenschap raad (OR, PVT, GOR, COR, OC, MR).
In 2012 is Richard gestart als zelfstandig senior trainer/adviseur/coach op het gebied van medezeggenschap. Hier werkte hij veel samen met bureaus als TPAST en nog steeds met Stavoor. Richard heeft met kleine en grote ondernemingsraden gewerkt, met nationaal en internationaal opererende bedrijven en organisaties met enkelvoudige en meerdere lagen van medezeggenschap.
Richard is een allrounder met een brede ervaring. Zijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van medezeggenschap wordt met behulp van de IOM methodiek optimaal overgebracht en vervolgens stevig verankerd. Zijn doel daarbij is om de cursist alle relevante en benodigde kennis mee te geven teneinde de juiste stappen te maken en beslissingen te nemen op het gebied van de medezeggenschap.

IOM Logo