Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Martine Brandt

Martine Brandt

Trainer

Martine Brandt (1969) heeft ruim 28 jaar ervaring op het gebied van welzijn en coaching in de zorg.
De afgelopen 15 jaar was zij Manager Welzijn en lid van het managementteam binnen de gezondheidszorg. Tijdens deze periode was zij ook actief als trainer “belevingsgericht werken”. Daarnaast is zij ook al 15 jaar ondernemer binnen haar eigen bedrijf dat trainingen verzorgt waarbij het welzijn van de mens centraal staat. Zij coacht teams en individuen in het nastreven van hun dromen en (gezamenlijke) doelen. Martine geeft inzicht in gedrag van de werknemer en zijn omgeving. Als gecertificeerd trainer Neuro Linguïstisch Programmeren biedt zij handvatten die teams en individuen verder helpen.
Hoe beïnvloedt u gedrag en bewerkstelligt u veranderingen? Hoe verander je de cultuur binnen een organisatie? Is een organisatie toe aan een positiever klimaat?
Haar opdrachtgevers zijn divers. Van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot de Kunsthal, kleinere en grotere zorgorganisaties waar zij trainingen geeft aan personeel, vrijwilligers en mantelzorgers.

Heeft u medewerkers die vastgelopen zijn? Martine is expert op het gebied van aanvoelen wat een team of individu nodig heeft. Helder, transparant en met humor. Energiek, gedreven en met respect. De IOM methodiek zorgt daarbij voor een compacte training waarbij deelnemers ook daadwerkelijk in beweging komen!

IOM Logo