Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Marc Boes

Trainer

Marc Boes (1978) heeft na zijn studie Management, Economie & Recht aan de Hogeschool in Utrecht, Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gestudeerd. Met beide diploma’s op zak is hij daarna als beleidsmedewerker HRM bij gemeente De Ronde Venen gaan werken. Later groeide hij verder tot Projectleider / Strategisch Adviseur op het gebied van organisatieverandering en bedrijfsvoering. Daarna heeft hij diverse managementfuncties bekleed.
Dankzij zijn affiniteit met kwaliteits- en kennismanagement heeft hij tijdens en naast zijn werk ook diverse audits uitgevoerd en trainingen gegeven. Met deze achtergrond is hij uitstekend geschikt om organisaties en medewerkers duurzaam verder te ontwikkelen. In combinatie met de IOM-methodiek zorgt dit voor een optimaal effect.
Kenmerkend voor zijn werkwijze is het aansluiten op de behoefte van de opdrachtgever en het bieden van maatwerk binnen het concept van Microtraining en e-learning.
Zijn bedrijfskunde achtergrond brengt mee dat hij oog heeft voor de samenhang tussen inhoud, relatie, processen en systemen vanuit zijn gedachte: samenwerken, doe je niet alleen!

IOM Logo