Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Kirstin Hulstede

Kirstin Hulstede

Trainer

Kirsten Hulstede- van der Wal (1978) heeft na haar havo en PABO- opleiding eerst 5 jaar in het speciaal basisonderwijs gewerkt. Daarna is ze haar eigen bedrijf gestart in opvoedondersteuning dat evolueerde naar een VOF in voornamelijk coaching en advies aan vrouwen met burn-out klachten. Toch wilde ze nog steeds graag het onderwijs vernieuwen en daarom ging ze aan de slag als beleidsmedewerker bij een bestuur bureau voor openbaar voortgezet- en speciaal onderwijs. 
Tijdens deze functie deed ze de opleiding Organisatiepsychologie en Verandermanagement. Tijdens deze studie nam zij deel aan tal van projecten; teams coachen met bijv. effectiever les geven en time-management, ondersteuning van directies in verbetertrajecten en ondersteunen bij de implementatie (zowel planmatig als trainen) van diverse nieuwe werkwijzen en methoden. 
Nadat ze directeuren en teams mocht trainen in het productiever samenwerken en creëren van meer teamspirit had ze de smaak echt te pakken. Het ging haar echter nog niet ver genoeg. Ze wil niet alleen verandering teweeg brengen, maar ook transformatie! De tools voor transformatie vond ze in de opleiding Effortless Coaching. Het onderwijs bleek voor Kirsten echter wat te weinig innovatief, dus ging ze op zoek naar bedrijven die echt willen innoveren. Bij het IOM bleek ze aan het juiste adres. Met deze kennis en achtergrond is zij helemaal thuis op het gebied van persoonlijke groei en leiderschap. Ze geeft trainingen in leiderschap, maar doet ook de consultancy voor het IOM.
Daarin brengt ze in kaart wat het huidige vermogen tot aanpassen is binnen jouw bedrijf en wat er ingezet kan worden om de bedrijfsresultaten te kunnen optimaliseren.

IOM Logo