Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Jose Raves

José Raves

Trainer

José Raves heeft na de studie orthopedagogiek (Tilburg), coaching en counseling aan het Europees Instituut (Wageningen), veel opdrachten uitgevoerd voornamelijk in het onderwijs maar inmiddels ook daarbuiten.

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van crisisinterventies in teams en teamontwikkeling, training positieve groepsvorming, training emotionele gespreksvoering en persoonlijke effectiviteit (m.n. de Rationele Emotieve Training en Covey) blijft zij zich hierin verder professionaliseren.
Zij richt zich op het beter en sterker maken van mensen zowel op individueel- (persoonlijke ontwikkeling vooral voor mensen met weinig zelfvertrouwen) als op teamniveau waar mensen beter zouden kunnen samenwerken.

Haar aanpak is ‘D’: doorpakken, doelgericht en daadkrachtig met oog voor veiligheid.
Haar passie is op zoek te gaan naar belemmerende patronen die persoonlijke groei en zelfvertrouwen in de weg staan; privé of werk gerelateerd en deze om te buigen tot positieve factoren die bijdragen aan meer effectief gedrag. Zij is dus eigenlijk een soort van ‘cleaner’ waardoor weer beweging en groei ontstaat.

IOM Logo