Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Johan van Ballegooijen IOM Trainer

Johan van Ballegooijen

Trainer

De loopbaan van Johan van Ballegooijen (1977) is niet bepaald standaard. Na de PABO heeft hij drie jaar als beroepsmilitair gewerkt. Toch bleef het onderwijs trekken en maakte hij de overstap. In het onderwijs heeft Johan zo’n acht jaar met veel plezier gewerkt. Tijdens een fusietraject raakte Johan geïnspireerd door een externe trainer die op fantastische wijze drie teams samensmeedde tot één geheel. Het trainerschap werd een droom, maar binnen het onderwijs leken hem de mogelijkheden hierin iets te krap. Johan verliet het onderwijs om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Daar schopte hij het tot Salesmanager Benelux in een bedrijf dat toeleverancier is in de truck- en trailerbouw. Na elf jaar commercie was het tijd om alle ervaring samen te brengen in het zelfstandig trainerschap.

Johan is breed inzetbaar als trainer en heeft ervaring van producttraining tot sportieve stressmanagement training, maar is het liefst bezig met vraagstukken op het gebied van team- en talentontwikkeling. De branche? Ach, of het nu onderwijs of automotive is, in alle branches werken mensen… En mensen lopen overal tegen dezelfde uitdagingen aan. Johan gelooft enorm sterk in zelf de regie pakken, pro-actief de verantwoordelijkheid nemen. Trainingen met Johan kunnen dan ook verrassend actief zijn.

Johan: “De ondersteuning van een supersterk didactisch model met daarbij een krachtig platform voor blended learning maakt IOM tot de perfect uitgebalanceerde basis van een training met duurzaam resultaat. Daarnaast ben ik een enorme aanhanger van ervaringsgericht leren. Die combinatie maakt onze training tot een fantastisch concept!”

IOM Logo