Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Jean-Paul van der Donk

Business Coach

Jean Paul van der Donk (1967) is een man met passie en bevlogenheid m.b.t. aandacht voor klanten. Zijn motto is ‘Aandacht Raakt’. Na zijn opleiding HEAO en een Master of Science in e-learning and multimedia, heeft Jean Paul leiding gegeven aan een klantenservice afdeling en gewerkt voor diverse grote organisaties. In 2006 is hij zelfstandig gaan ondernemen en startte e-advisor op om als e-learning professional online leren te ontwikkelen. De laatste 10 jaren is hij ook partner in- en trainer bij ‘Aandacht Raakt’. Tevens heeft hij het’ Aandacht Raakt’ concept ontwikkeld.

Hij heeft trainingsprogramma’s uit mogen voeren voor zorginstellingen, horeca, hotels, makelaars, bankpersoneel, apothekers, en sport en leisure professionals. Zowel voor de groep als op de werkvloer heeft hij bijgedragen aan het veranderen van gedrag in contact met de klant. Daarnaast is hij professional in het ontwikkelen van online leer programma’s ter ondersteuning van trainingen en opleidingen.

Met ruim 12 jaar ervaring als trainer en inspirator, is hij in staat om je mee te nemen en te laten voelen dat de juiste aandacht klanten raakt en bindt. In zijn DNA zit aandacht voor mensen verweven. Met deze achtergrond en ervaring is Jean Paul een ideale partner om met behulp van het IoM didactisch model medewerkers te helpen groeien op het gebied van klantgericht werken en te helpen om klanten te verrassen. Met zijn enthousiasme en gevoel voor service inspireert hij anderen en helpt hen om toppers te worden en te blijven.

IOM Logo