Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Hein Meijer

Hein Meijer

Trainer

Hein Meijer (1966) heeft vanaf de eerste online bits en bytes het internet als onderdeel van zijn dagelijkse leven gemaakt. Hij herkent de trends en weet hoe vluchtig sociale media is geworden. Buiten de vele positieve kansen en mogelijkheden die het internet biedt, kent hij ook de gevaren en valkuilen.
Vanaf het moment dat een eigen website tot de mogelijkheden behoorde ondersteunde hij ondernemers bij hun eerste stappen om zich te profileren via het internet. En dat doet hij nog steeds. Nu met de huidige mogelijkheden en eisen zoals SEO, SSL en AVG.
Daarbij heeft hij zo’n 20 jaar ervaring met de automatisering van het notariaat en weet door het bedienen van deze doelgroep bij uitstek hoe je met gevoelige informatie (op het internet) om moet gaan.
Zijn trainingen om sociale media met de juiste marketing technieken en kennis in te zetten voor het profileren van jezelf of jouw bedrijf zijn gebaseerd op veel praktijkervaring, het volgen van vele coaching programma’s en marktkennis.

Met het leerzame aspect vooropgesteld hebben de trainingen een hoog motiverend gehalte. Met zijn deskundigheid weet hij uitstekend de commerciële mogelijkheden van sociale media uit te leggen. Hierdoor kun je als cursist niet alleen met de nieuw opgedane kennis efficiënt en succesvol aan de slag maar wil je het praktisch gebruik van sociale media ook meteen op jezelf of je bedrijf gaan toepassen.

Hein is een “motiverend coach”. Met veel praktische tips en to-the-point uitleg zal de opgedane kennis je mede dankzij de ongeëvenaarde IOM methode nooit meer loslaten.

IOM Logo