Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Chantalle Laheij

Trainer

Chantalle Laheij (47 jaar) heeft na haar opleiding als Z-verpleegkundige een Master bedrijfskunde in de zorg- en dienstverlening (HAN Nijmegen) gehaald. Daarnaast heeft zij een Postacademische Beroepsopleiding Ethiek in de Zorgsector (Radboudumc Nijmegen) en Post HBO Psychologie.

Naast haar theoretische scholing heeft zij een brede ervaring in het “zorg en welzijn domein”. Begonnen als Z-verpleegkundige bij Koraal is zij vervolgens groepsleidster in een kinderdagbehandelcentrum geweest (Radar), psychiatrisch verpleegkundige bij Vincent van Gogh Instituut, beleidsmedewerkster Zorg en Kwaliteit bij Koraal en Consultant bij AltraCura.
Momenteel is Chantalle werkzaam als beleidsadviseur kwaliteit in de justitiële jeugdzorg en gesloten JeugdzorgPlus bij Stichting Jeugdzorg St. Joseph in Cadier en Keer.
Ze is trainer voor professionals in de erkende HouVast methodiek. En geeft verder trainingen in Ethiek en Cliëntveiligheidscultuur. Verzorgd moreel beraad en geeft begeleide intervisie. Allen met accreditatie voor SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Werkt met verschillende opdrachtgevers als Stichting Pergamijn, REIK, PSW, William Schrikker Groep en TOP Groep Zevenaar.

Chantalle is geregistreerd docent bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
Chantalle gelooft in groei & kwaliteit. Groei vereist moed. De moed om de kracht van je denken in te zetten. Zij gelooft dat de meeste mensen de behoefte hebben om te groeien en zichzelf te ontwikkelen en dat als je in de zorg werkt je een stevig fundament nodig hebt om te luisteren naar het appèl dat de ander op jou doet. Haar levensmotto is “Je kunt de golven niet tegenhouden. Maar je kunt wel leren surfen”. Vanuit die overtuiging en met behulp van de IOM methodiek is het Chantalle’s passie om haar kennis over te brengen op medewerkers met een hart voor Zorg en Welzijn.

IOM Logo