Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training
Bas Hoorn - IOM trainer

Bas Hoorn

Trainer

Bas Hoorn (1968) is na zijn VWO grafisch ontwerpen gaan studeren aan de kunstacademie. Zijn interesse ging vooral uit naar functionele toepassingen zoals gebruikershandleidingen, formulieren en het visueel uitleggen van processen en informatiestromen. Al tijdens zijn studie werkte hij freelance voor uiteenlopende opdrachtgevers.

In het begin van zijn loopbaan heeft Bas op projectbasis gewerkt aan uiteenlopende grote intranetprojecten. Daarbij moest hij vaak onder tijdsdruk multidisciplinaire projectteams begeleiden. In die tijd is zijn interesse ontstaan in productiviteit en efficiënt werken.

Bas startte al tijdens zijn studietijd met freelance opdrachten. In 2008 heeft hij besloten om zich vakinhoudelijk volledig te richten op effectiviteit, efficiency, Het Nieuwe Werken en online samenwerken. Tot zijn opdrachtgevers behoren de betere MKB bedrijven, grote ondernemingen en de Rijksoverheid.

Door zijn jarenlange ervaring als trainer en ontwerper kent Bas de uitdagingen waar professionals mee te maken hebben als ze onder tijdsdruk moeten presteren. Op een praktische manier combineert hij trainingsbijeenkomsten met online trainingen. Zijn uitgangspunt is dat efficiënt werken begint met efficiënt leren.

IOM Logo