Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Johan Jansen

Trainer

Les en training geven vormt een rode draad in het leven van Johan Jansen (1959). Na het behalen van zijn diploma’s Pedagogische Academie en Conservatorium Schoolmuziek-1e graad, is Johan een aantal jaren in het reguliere onderwijs werkzaam geweest.
Aansluitend heeft hij zich toegelegd op kennisoverdracht in het bedrijfsleven. In 1998 is Johan begonnen als docent MS Office en MS Project bij destijds landelijk een van de grootste opleidingsinstituten.
1,5 jaar later groeide hij daar door als docentmanager.
Daarna bekleedde hij bij diverse bedrijven functies zoals o.a. Opleidingscoördinator Benelux I.C.T., Application Developer & Sr. Implementatie-consultant ESF-subsidies en Implementatie-consultant Exact Online.

Johan is een echt mensen-mens die begint bij het zetten van de 1e stap. Hij is sterk in het analyseren en structureren van informatie. Hij schenkt aandacht aan het efficiënter gaan werken door o.a. slim gebruik te maken van ICT/kantoor-tools.
MS Office is een hulpmiddel en geen leerdoel op zich. Daarom geeft hij geen knoppentrainingen, maar trainingen die gericht zijn op praktische toepassingen. Hij heeft ruime ervaringen opgedaan met toepassingen in de administratieve-, financiële-, productie- en opleidingssector.

Constant luisterend kijkend en invoelend, (bege)leidt Johan in zijn vrije tijd als pianist/dirigent zijn koren. Evenzo helpt hij zijn cursisten vraagstukken op te lossen door de essentie ervan te destilleren en om te zetten naar, bij voorkeur eenvoudige, acties en/of middelen waardoor e.e.a. (weer) als ‘muziek in de oren klinkt’.

IOM Logo