+31 (0) 850 431 000
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Over IOM

Begin 2016 zijn de contracten getekend voor een intensieve samenwerking met het Institute of Microtraining (IOM) uit Oostenrijk. Voor de Oostenrijkse organisatie is de kennis en inbreng van IOM Nederland een belangrijke stap voorwaarts in hun strategie. Onderdeel van de overeenkomst is dat de Nederlandse organisatie een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de gezamenlijke ontwikkeling van het online leerplatform, de leer-app en de bijbehorende trainingen.

Onder aanvoering van Gerco Homburg is men in Best begonnen met het geschikt maken van deze unieke methodiek voor Nederland. Gerco heeft een jarenlange ervaring met de opleidingenbranche. Zo is hij gedurende 10 jaar werkzaam geweest bij Compu’Train. Zijn laatste functie daar was algemeen directeur. Inmiddels is er in Best een team van didactici en docenten getraind en klaar om een breed scala van opleidingen te kunnen verzorgen volgens de micro-trainen filosofie.

Het Institute of Microtraining werd in 2010 in Innsbruck opgericht door Dieter Duftner als een spin-off van de Universiteit van Wenen en Salzburg. Dieter heeft didactiek en pedagogiek gestudeerd en daarna college gegeven aan de Universiteit van Innsbruck. Na een aantal jaren in de praktijk te hebben gewerkt kwam hij tot de conclusie dat er behoefte was aan een doelgerichte, efficiënte lesmethodiek. Gericht op het borgen van het geleerde in de praktijk met behulp van korte leermomenten. Om deze methodiek online aan te kunnen bieden heeft een team van specialisten jaren gewerkt aan de realisatie van een platform gestoeld op didactische en wiskundige algoritmes. Uitgangspunt is de inmiddels in de VS zeer succesvolle micro-trainen methodiek.

De lesmethodiek is dankzij het multimediale software platform inmiddels zeer succesvol in Oostenrijk en Duitsland. Een flink aantal internationale organisaties maken hier tevreden gebruik van.

Management team IOM Nederland

Gerco Homburg

Manager +31850431010

Hugo Korsten

Manager Education +31850431012

Rick Pastoors

Opleidingsadviseur +31850431011
Deze bedrijven gingen u voor!