Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
training

Vacature: Junior Online Marketeer

Institute of Microtraining is op zoek naar een commerciële junior online marketeer

Wie is Institute of Microtraining?

Wij zijn een internationale organisatie en een van de pioniers op het gebied van trainingen en kennismanagement. Met behulp van de eigen ontwikkelde (online) leerinstrumenten en IOM software kunnen wij bestaande trainingen updaten of snel nieuwe ontwikkelen. Dankzij de unieke en gepatenteerde aanpak ontstaat er een totale integratie van didactiek, leervormen, borging en online beschikbaarheid. Inmiddels hebben we veel nationale en internationale klanten die hier gebruik van maken en ook trainingen bij ons volgen.

Vanuit Best zijn wij met behulp van een bewezen didactisch concept, ondersteund door een uniek software platform, de opleidingswereld op zijn kop aan het zetten. Het begint allemaal met een gedegen opleiding en heel veel interactieve coaching. Wij gaan je zowel productkennis als verkoopkwaliteiten bijbrengen en dat blijven we doen zolang je bij ons werkt. Ook als deeltijd student ben je welkom.

Verantwoordelijkheden:

Samen met jouw verkoopcollega’s stellen we online campagnes op en maken gebruik van slimme software tools om dit zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Jij bewaakt deze campagnes analyseert ze en blijft dit continu verbeteren t.b.v. een maximaal resultaat. Eigen inbreng gecombineerd met creativiteit wordt zeer gewaardeerd. Jouw targets worden uitgedrukt in meetbare response op deze campagnes waarbij de ultieme doelstelling is dat er veel informatie aanvragen zijn en nog beter opdrachten. In de praktijk betekent dat ook dat je ervoor zorgt dat de info wordt verzonden en je mensen die vragen om telefonische informatie te woord kunt staan. Uiteraard gaat dat niet vanzelf en daar gaan wij jou dan ook bij ondersteunen en het ook gewoon voordoen.
Tevens houd je een correcte administratie en rapportages bij. We willen tenslotte kunne leren van de resultaten

Vereisten:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding.
 • Je hebt kennis van online marketing en kunt goed omgaan met de diverse tools. Kortom affiniteit met dit soort tools is een must.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
 • Je bent ambitieus, initiatiefrijk, spontaan en een teamspeler je bent doelgericht maar beschikt ook over een empathische instelling;
 • Je bent een zelfstandige werker en een zelf motivator met een echte ‘drive voor succes’;
 • Standplaats: Best

Wij bieden:

 • Prima opleidingsfaciliteiten
 • Een marktconforme beloning gebaseerd op combinatie van vast loon en een beloning voor resultaten
 • De begeleiding, training en coaching die jij nodig hebt om een succesvol te worden.
 • Een uniek nieuw concept ondersteund door software waar je echt mee aan de weg kunt timmeren.

Soort dienstverband: Loondienst
Salaris: marktconform
Vereiste ervaring: Geen vereiste wel leergierig
Functie voor HBO’er met max 2 – 3 jaar werkervaring

Geïnteresseerd in deze vacature?

Wij verheugen ons op de kennismaking met geïnteresseerden voor deze vacature. Reageer via deze pagina, of bel ons (085-0431000) voor meer informatie.

Je kunt ook direct solliciteren door jouw sollicitatie met uitgebreide CV te mailen naar: trainer@microtrainen.nl • Sleep bestanden hierheen of
 • Sleep bestanden hierheen of

IOM Logo