Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
training

Compact, effectief en spaarzaam met jouw kostbare tijd

Het klassikale deel van de training duurt maar 3,5 duurt omdat er geen tijd besteed wordt aan overbodige en niet relevante informatie. Uit onderzoek is nl. gebleken dat een groot deel (> dan 50%) van de trainingstijd vaak besteed wordt aan informatie die niets met de feitelijke kennis die moet worden overgedragen van doen heeft (denk bijv. aan voorstelrondje wie is wie en wat alle deelnemers van de training verwachten, toelichtingen/achtergronden van theorieën die meer tijd kosten dan de inhoud van de theorie zelf [waar het dus feitelijk om gaat], verhalen en ervaringen van trainers als inleiding tot de theorie [vaak meer dienend ter meerdere eer en glorie van de trainer], etc. Allemaal leuk maar niet relevant.

Met ons klassikale deel van de training gaan wij dus effectief met jouw kostbare tijd om en bieden wij alleen maar relevante kennis op een compacte manier aan zonder overbodige opsmuk.

Het 3,5 uur durende klassikale deel wordt gecombineerd met de nieuwste mobiele leertechnologie wat jou in staat stelt de kennis (theorie) waar en wanneer jij wilt tot je te nemen. Dit kan al voor het klassikale deel zodat je hier optimaal voorbereid aan deel kan nemen.

IOM Logo