+31 (0) 850 431 000
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Borging & toetsing in de praktijk

De microtraining methodiek zet de opleidingenwereld op zijn kop met aantoonbaar betere leerresultaten o.a. dankzij een veel betere borging en toetsing van het geleerde in de praktijk

De training start op uw locatie met een korte klassikale sessie van 3,5 uur, waarin de essentie van een bepaald onderwerp behandeld wordt. Dit kost uw medewerkers relatief weinig tijd en inspanning. De deelnemers hebben aansluitend de mogelijkheid, de nieuwe lesstof te borgen door middel van op online-learning gebaseerde content, competitieve toetsen, feedback en waardering. Dit draait uiteraard op alle wenselijke platformen en hardware (smartphones, tablets, laptops etc.). Met behulp van de uitgebreide online rapportage mogelijkheden kunt u het succes en de voortgang volgen van uw medewerkers.

Het IOM platform

De onbeperkte beschikbaarheid van smartphones, tablets en laptops maakt het mogelijk lesmaterie bij u als cursist continue te blijven herhalen en om u van extra informatie te voorzien. Zonder gebonden te zijn aan tijd en locatie kunt u bij de individuele en op maat gemaakte lesstof. Met behulp van de baanbrekende technologie van de IOM app, is het mogelijk, u als cursist door middel van intelligente herhaaltechnieken (Leitner algoritme) kennisverwerving te garanderen. De app biedt meer interactiviteit, stimuleert en rekent op uw participatie. Ook is het mogelijk uw kennis te ‘matchen’ in een game met uw collega cursisten.

Meer weten? Neem nog vandaag contact met ons op!

Deze bedrijven gingen u voor!